Papricas de pui

de Laly in Pui, 5 Aug 2010 | 9350 vizualizari

 

Cu cateva adaptari in plus,a iesit o mancare super.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 rosii mai mari
  • patrunjel verde
  • 2 cani supa de pui sau apa
  • Pentru galuste:
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • faina
  • sare,piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ardeiul se coace,se curata si se taie cubulete.Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin suc.

Se pun copanele la prajit in ulei incins.Ceapa se toaca si se pune la calit.Cand este usor rumenie se adauga ardeii si sucul de rosii.

Se pun copanele peste ardei,se adauga pasta de tomate,supa de pui si se da la cuptor.

Se pun ouale si untul intr-un castron si se bat bine.Se adauga sare si piper facultativ.Se adauga faina pana se ajunge la consistenta unei ciulama mai groase.

Se pune o oala cu apa si sare pe foc.Cand aceasta da in clocot se fac galuste cu lingura si se introduc in oala.Se lasa sa fiarba bine.

Cand mancarea este gata se scot galustele si se adauga peste sos.Se mai da in cateva clocote.

Se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii